Soittolistojen ajastaminen

Voit ajastaa soittolistoja soimaan automaattisesti tiettyinä viikonpäivinä ja kellonaikoina. Ajastukset voi yliajaa laittamalla soittolistoja päälle manuaalisesti. Kun manuaalisesti valitut soittolistat poistaa toistojonosta, saa ajastukset taas päälle.

Soittolistojen ajastaminen tapahtuu useimmissa tapauksissa My Feelment -sivustoltamme. Jos kuitenkin käytössänne on taustamusiikin lisäalueita eli toistatte yhdeltä laitteelta eri musiikkia useisiin tiloihin, tehdään ajastukset suoraan Feelmentin sovelluksessa.

Soittolistojen ajastaminen My Feelmentissä

1. Kirjaudu sisään My Feelmentiin omilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin olethan meihin yhteydessä info@feelment.com. Otathan huomioon, että soittolistojen ajastus -toiminto onnistuu tällä hetkellä vain My Feelment -sivuston työpöytäversiolla. Mobiiliversiolla ei siis voi ajastaa soittolistoja.

2. Siirry sivuvalikosta taustamusiikin puolelle.

3. Jos haluat lisätä ajastuksia yhdelle sijainnille, klikkaa oikeassa reunassa olevaa ”Ajastukset”-painiketta haluamasi sijainnin kohdalla.

4. Jos haluat lisätä samat ajastukset usealle eri sijainnille: Klikkaa sivuston oikeassa yläreunassa olevaa ”Lisää ajastus” -painiketta. Valitse sijainnit, joille haluat lisätä ajastuksia. Jos haluat lisätä samat ajastukset kaikille yrityksen alla oleville sijainneille klikkaa ”Valitse kaikki”.

5. Aloita ajastusten lisääminen määrittämällä aikaväli: Klikkaa viikkokalenterin ruudukkoa. Venytä näkyville tullutta palkkia vastaamaan haluttua aikaväliä. Voit luoda saman ajastuksen usealle eri viikonpäivälle venyttämällä palkkia oikealle tai vasemmalle. Voit siirtää palkkia klikkaamalla ja raahaamalla.

6. Nimeä ajastus ja valitse ajastettavat soittolistat. Klikkaa ”Valmis” tallentaaksesi.

Soittolistojen ajastaminen Feelmentin sovelluksessa

1. Valitse mitkä soittolistat haluat ajastaa ja lisää ne suosikkeihin (klikkaa soittolistan nimeä ja sen jälkeen sydämen kuvaketta).

2. Klikkaa Oma Kirjasto -painiketta.

3. Klikkaa ”Ajastukset” -otsikon oikealla puolella olevaa ”Luo uusi”-painiketta.

4. Nimeä ajastus haluamallasi tavalla ja määritä ajastukselle aikaväli valitsemalla päivät ja kellonajat. Valitse haluamasi soittolistat ja tallenna ajastus.

Jaa artikkeli

Search icon

Etsi apua hakusanalla

Eikö tämä artikkeli auttanut? Etsi lisää artikkeleita hakusanoilla.

Email icon

Ota yhteyttä tukipalveluun

Tukipalvelumme on avoinna kaikille ravintoloitsijoille vuoden jokaisena päivänä klo. 09-23.
Katso yhteystiedot