Feelment asentaminen (Windows)

Näin asennat Feelmentin Windows-laitteellesi

Lataa Feelment tästä

Jos et onnistu asentamaan Feelmentiä yllä olevasta linkistä, seuraa näitä ohjeita.

1. Avaa Microsoft Store (Kirjoita tietokoneen hakukenttään store, niin löydät oikean)
  2. Storen oikeassa yläkulmassa on hakukenttä. Kirjoita siihen Feelment.
  3. Klikkaa Feelment-logoa ja paina "Asenna" (joissain tapauksissa "Hanki")
  4. Jos Store kysyy sisäänkirjautumista, klikkaa ikkuna kiinni ja ohjelman pitäisi aloittaa lataus.
  5. Kun Feelment® on latautunut koneellesi, avaa Windows-menu (vasen alakulma) ja etsi valikosta Feelment.
  6. Paina ohjelman kuvaketta hiiren oikealla (hiiren 2.) ja valitse "Kiinnitä aloitukseen". Jos haluat ohjelmakuvakkeen tietokoneen alapalkkiin valitse "Enemmän" > "Kiinnitä tehtäväpalkkiin"