Feelmentin käyttö pähkinänkuoressa

Pikaohje Feelmentin käyttöön.

Taustamusiikki

• Feelment aukeaa aina taustamusiikkisoittimeen, ja se on merkattu vasemmassa sivupalkissa nuottiavaimen kuvalla.
  • Soittolistan saa soimaan painamalla sen keskellä olevaa Play-nappia
  • Feelment soittolistat-kohdasta löytyy meidän valmiita, ammatti-DJ:n tekemiä soittolistoja. Painamalla Näytä kaikki-painiketta avautuu koko meidän soittolistakirjasto. Voit soittaa soittolistoja suoraan tästä näkymästä, tai lisätä niitä suosikkeihin painamalla soittolistan kohdalla olevaa Sydän-painiketta. Suosikkeihin lisätyt listat näkyvät aina Feelmentin etusivulla.
  • Omat listat-kohdasta löytyvät käyttäjän itse tekemät-, tai Spotifystä tuodut soittolistat. Ohjeet Spotify-listan tuomiseen löytyy täältä.
  • Voit luoda omia soittolistoja klikkaamalla Luo uusi> Omat listat-kohdasta. Nimeä lista, valitse sille kuva ja paina Jatka. Käyttämällä yläreunan hakukenttää voit hakea kappaleita, ja kun hakutulokset ilmestyvät vasemmanpuoleiseen sarakkeeseen, klikkaamalla nuolta -> saat ne lisättyä soittolistallesi. Klikkaamalla Valmis soittolista tulee näkyviin aloitusnäyttöön.
  • Lisäohjeita taustamusiikin käyttöön saat täältä.

Karaoke

• Karaokenäkymä aukeaa painamalla mikrofonin kuvaa vasemmasta sivupalkista.
  • Käytä yläreunassa olevaa hakukenttää kappaleiden hakemiseen. Voit hakea kappaletta Kappaleen tai Artistin nimellä, tai niiden yhdistelmällä. Esim. jos haluat hakea Anssi Kelan kappaletta Mikan Faijan BMW, voit etsiä sitä haulla "anssi bmw".
  • Löydettyäsi haluamasi kappaleen voit lisätä sen soittojonoon joko raahaamalla sen hiirellä ruudun oikean reunan soittojonoon, tuplaklikkaamalla kappaleen nimeä tai painamalla kolmea pistettä artistin nimen oikealla puolella. Tehtyäsi jonkin näistä voit valita kappaleesta haluamasi version, muuttaa sävelkorkeutta ja syöttää laulajan nimen.
  • Laita karaokekappale soimaan painamalla Play-nappia soittojonon yläpuolella. Jonon ylimmäisenä oleva kappale lähtee aina soimaan ensimmäisenä.
  • Voit muokata karaokekappaleiden järjestystä soittojonossa raahaamalla niitä hiirellä haluamasi kohtaan, tai painamalla kappaleen kohdalla olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla joko Siirrä ylemmäs tai Siirrä alemmas.