Karaokekappaleiden lataaminen offlineen

Feelment® lataa karaokekappaleet aina ennen soittoa offlineen, jonka jälkeen ne ovat heti käytettävissä. Kun lisäät kappaleen karaokejonoon, näet kappaleen vieressä "pomppivan pilven", joka kertoo että kappaletta ladataan. Kappale on soitettavissa heti kun pilvi on kadonnut.

Kappalepakettien lataaminen offlineen

Voit ladata ennakkoon suurempia kappalepaketteja painamalla karaoke-välilehdellä kohtaa "Offline" ja valitsemalla "Lataa paketteja offlineen". Aloita lataaminen painamalla haluamasi paketin päällä olevaa nuolta.

Näet latauksen edistymisen painamalla vasemmassa palkissa olevaa pomppivaa pilveä. Latauksen keskeytys onnistuu painamalla "Keskeytä" -nappia.

Latauksen nopeus

Karaokekappaleiden latausaikaan vaikuttaa internet-yhteytesi nopeus. Kappaleet ovat kooltaan 20-100mb, joten jos nettisi latausnopeus on 10Mbps, niin yhden kappaleen lataus kestää 2-10sek. Jos lataat kerralla suuren määrän listoja tai verkkoyhteytesi on hidas, suosittelemme jättämään koneen yöksi päälle.

Muistinkäyttö

Karaokessa suositeltu muistin määrä on 516Gb ja vähimmäisvaatimus 254GB. Jos laitteesi muisti alkaa täyttymään, eikä kappaleita tai soittolistoja saa enää ladattua, voit tyhjentää muistia avaamalla Feelment-asetukset ja mene kohtaan "Muut", jonka jälkeen paina Levytila-kohdasta "Poista".

Jaa artikkeli

Search icon

Etsi apua hakusanalla

Eikö tämä artikkeli auttanut? Etsi lisää artikkeleita hakusanoilla.

Email icon

Ota yhteyttä tukipalveluun

Tukipalvelumme on avoinna kaikille ravintoloitsijoille vuoden jokaisena päivänä klo. 09-23.
Katso yhteystiedot