Käyttäjien hallinta

Hallitse käyttäjiä ja käyttöoikeuksia.

Käyttäjät & oikeudet

1. Pääkäyttäjä (Admin)
    Pääkäyttäjällä on oikeus kaikkiin ominaisuuksiin. Pääkäyttäjä on useimmiten yrityksen omistaja/ravintolatoimenjohtaja. Kun rekisteröidyt käyttäjäksi, tulee sinulle automaattisesti pääkäyttäjä-, osto-oikeus- ja käyttäjätasot. Tilin luonutta käyttäjätiliä ei voi poistaa yrityksestä.
  2. Osto-oikeus
    Jos haluat antaa esim. ravintolapäällikölle oikeuden tilata ja irtisanoa palveluita, klikkaa täppä "osto-oikeus" -kohtaan.
  3. Käyttäjä
    Käyttäjä-tasolla voidaan ainoastaan kirjautua sisään Feelmentiin ja käyttää sitä.

Sijaintien määrittäminen

Pääkäyttäjällä on automaattisesti oikeus aina kaikkiin sijainteihin. Alemmille tasoille määritetään aina sijainnit, joihin käyttäjätunnuksella on oikeus. Jos esimerkiksi sinulla on 4 ravintolaa, voit antaa jokaiselle ravintolapäällikölle oikeuden tilata palveluita omaan ravintolaansa, mutta ei yrityksesi muihin ravintoloihin.

Uuden sijainnin (Esim: ravintola) lisääminen käyttäjätunnukselle

Voit poistaa käyttäjän kokonaan, jolloin käyttäjätunnuksella ei voi enää kirjautua my.feelmentiin tai Feelment®-sovellukseen.

Käyttäjän poistaminen

Käyttäjien lisääminen

Lisää uusi käyttäjä painamalla "Kutsu käyttäjä" -nappia. Syötä lisättävän käyttäjän sähköpostiosoite ja määrittele sijainti, johon käyttäjällä on oikeus.

Uuden käyttäjän kutsuminen

Käyttäjä, jonka kutsuit saa sähköpostiin viestin, joka ohjaa eteenpäin. Jos sähköpostissa EI näy viestiä, tarkistakaa myös roskapostikansio.

Kun käyttäjä on painanut "Hyväksy kutsu", tulee seuraavaksi luoda salasana tunnukselle.