Laitteistovaatimukset

Sopivan laitteen valinta riippuu käyttötarkoituksesta, ja käytössä olevasta tilasta. Windows 10 -laitteita on saatavana sekä tabletteina, läppäreinä että pöytäkoneina. Pieneen tilaan ja pelkän taustamusiikin soittoon riittää vallan mainiosti tabletti (esim. Surface Go), mutta jos ajatus on tarjota asiakkaille myös karaokea, on jo käyttömukavuuden kannalta läppäri tai All-In-One PC järkevin ratkaisu.

Laitteistovaatimukset

Käyttötarkoitus: Music, Sport, Digital Signage, Livevisa

Muisti: Vähintään 64GB (SSD)

Prosessori: Vähintään Intel m3 - Suositus: Intel i3 <

RAM-muisti: Vähintään 4GB - Suositus: 8GB <

Käyttötarkoitus: Karaoke

Muisti: Vähintään 256GB (SSD). Jos käytössäsi EI ole internet-yhteyttä, tulee kappaleet ladata offlineen, jolloin muistia tarvitaan vähintään 516GB. Muistin tulee olla tietokoneen (C:) -asemalla

Prosessori: Intel i5 tai vastaava

RAM-muisti: 8GB tai suurempi

Internet-yhteys

Tarvitset internet-yhteyttä ladataksesi kappaleita offlineen ja näyttääksesi urheilukanavia tai Livevisa-tietovisalähetystä. Taustamusiikki ja karaokepalvelu toimivat myös ilman verkkoyhteyttä, mutta silloin sinun tulee ladata kappaleet offlineen etukäteen.

Urheilukanavat & Livevisa

Verkon nopeus: Vähintään 10Mbps / lähetys. Jos näytät useampaa urheilulähetystä samanaikaisesti, tarvitset jokaista lähetystä kohden väh. 10Mbps nopeuden. Jos näytät kolmea lähetystä yhtä aikaa, pitää verkon nopeus olla väh. 30Mbps.

Taustamusiikki & Karaoke

Verkon nopeus: Vähintään 5Mbps.

Feelment® lataa kappaleet aina offlineen ennen soittoa, jonka jälkeen ne ovat käytettävissä myös ilman nettiyhteyttä. Kappaleiden latausajat riippuvat netin nopeudesta, eli mitä nopeampi netti, sitä nopeammin kappaleet latautuvat.

Jos haluat käyttää taustamusiikkia tai karaokea ilman verkkoyhteyttä, lataa haluamasi soittolistat ja valmiit karaokepaketit offlineen etukäteen sellaisessa paikassa, jossa netti toimii.

Verkkotyypit

Valokuitu: Nopein ja toimintavarmin. Hyvää: Nopea ja toimintavarma, Huonoa: Kallein hankkia

ADSL: Verkkoyhteyden suurin nopeus on vain 8–24 Mbit/s. Hyvää: Vakaa verkkoyhteys, Huonoa: Nopeus

4G: Mahdollistaa nopeat yhteydet, mutta nopeus vaihtelee suuresti riippuen mm. kellonajasta ja ruuhkasta.

Huomioi nämä verkkoyhteydessä

1. Älä käytä konetta asiakasverkossa. Mitä useampi ihminen käyttää samaa verkkoyhteyttä, sitä hitaampi jokaisen nettiyhteys on.
  2. Parhaan ja vakaimman yhteyden saavuttamiseksi liitä laite nettiin verkkokaapelilla. Jos tämä ei ole mahdollista, sijoita reititin mahdollisimman lähelle tietokonetta.
  3. Jos käytössäsi on 4G mobiililaajakaista, mittaa nopeus illalla 19-23 välillä, jolloin saat realistisemman kuvan verkon nopeudesta. Voit mitata netin nopeuden täällä