Näin järjestät Livevisan™

Uusi, viihteellinen Livevisa™ on helppo järjestää. Lue ohjeet visan järjestämiseen.

Livevisan™ järjestäminen

Livevisa™ on (todennäköisesti) helpoin tapa järjestää tietovisa. Tarvitset ainoastaan ravintolan, Windows 10 -tietokoneen, äänentoiston sekä jonkinlaisen näytön/näyttöjä. Koska luet tätä ohjetta, oletetaan ravintola-asian olevan kunnossa.

Miten Livevisa™ toimii?

Livevisa™ on livenä televisioissa näytettävä tietovisa-show, johon asiakkaasi osallistuvat omilla puhelimillaan. Visassa on 3 erää ja yhteensä 30 kysymystä sekä erätauot, jonka aikana asiakkaasi ehtivät käydä tiskillä. Kokonaisuudessaan Livevisa™ kestää pari tuntia.

Visan päätyttyä julkistetaan voittaja, jonka me palkitsemme 500€ arvoisella lahjakortilla vaihteleviin liikkeisiin. Sinun tehtäväsi ravintoloitsijana on kertoa Livevisasta asiakkaillesi omilla kanavillasi (yleisesti Facebook ja Instagram) ja painaa lähetys päälle. Me hoidamme loput.

Livevisan markkinointi

Olemme tehneet visailtojen mainostamisesta helppoa. Lataa valmis mainosmateriaali-paketti täältä.

Markkinointipaketti sisältää:

1. Valmiita mainoskuvia, -kuvapohjia ja -videoita
2. Mainostekstit
3. Banneri nettisivuille