Spotify-soittolistan tuominen

Voit tuoda Spotify-soittolistat suoraan Feelmentin sovellukseen näppärästi My Feelment -sivustomme kautta. Kun päivität soittolistoja Spotifyssa, synkronoituu muutokset myös Feelmentiin jokaisen käynnistyskerran yhteydessä. Tuodut Spotify-listat löydät Feelmentin Omasta kirjastosta.

Soittolistan tuominen

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi My Feelmentiin.
  2. Siirry päävalikosta taustamusiikin puolelle ja klikkaa "Musiikin etähallinta" -painiketta haluamasi sijainnin kohdalla.
  3. Paina "Tuo Spotify lista" -painiketta. Kun tuot listaa ensimmäistä kertaa, sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään omilla Spotify-tunnuksillasi.
  4. Näet listauksessa kaikki itse luomasi Spotify-listat sekä listat, jotka olet tallentanut omaan kirjastoon (merkinnyt sydämellä). Tuo haluamasi lista klikkaamalla sitä. Kun olet tuonut kaikki haluamasi listat, paina "sulje".

Feelment® ei löytänyt kaikkia kappaleita, mitä teen?

Feelmentin musiikkikirjasto ei välttämättä sisällä kaikkia kappaleita mitä Spotifysta löytyy. Osuvuusprosentti on yleisesti 70-90%, mutta tuntemattomien UG-artistien kohdalla osuvuus voi olla myös merkittävästi pienempi. Jos kaikkia kappaleita ei löydy Spotify-listan tuonnin yhteydessä, ilmestyy soittolistan nimen viereen teksti "Puuttuvat kappaleet". Klikkaamalla tekstiä saat ladattua tiedoston, joka sisältää puuttuvien kappaleiden tiedot.

Jos Feelment ei löytänyt soittolistaltasi kappaleita tai kappaleita löytyi todella vähän, voit aina olla yhteydessä tuki-/asiakaspalveluumme ja lisäämme puuttuvia tuotantoja valikoimaan.

Jaa artikkeli

Search icon

Etsi apua hakusanalla

Eikö tämä artikkeli auttanut? Etsi lisää artikkeleita hakusanoilla.

Email icon

Ota yhteyttä tukipalveluun

Tukipalvelumme on avoinna kaikille ravintoloitsijoille vuoden jokaisena päivänä klo. 09-23.
Katso yhteystiedot