Taustamusiikin etähallinta

Musiikin etähallinta toimii helposti ja nopeasti My Feelment -sivustomme avulla. Voit vaihtaa soitossa olevia listoja tai säätää musiikin voimakkuutta vain muutamalla napin painalluksella. Musiikin etähallinnasta löydät samoja tuttuja ominaisuuksia mitä Feelmentin sovelluksestakin.

Pikaopas musiikin etähallintaan

Hallitaksesi musiikkia etänä tulee Feelment®-sovelluksen olla käynnissä. Otathan huomioon, että osa musiikin etähallinnan ominaisuuksista ei vielä toimi Feelmentin Android-versiossa.

1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi My Feelment -sivustolle. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin olethan meihin yhteydessä info@feelment.com. Unohtuneen salasanan pääset vaihtamaan kirjautumissivuston alalaidan kohdasta ”Vaihda salasana”.

2. Siirry musiikin etähallintaan. Työpöytäversio: Klikkaa vasemman sivuvalikon nuotin kuvaa. Tämän jälkeen paina haluamasi sijainnin kohdalla: ”Musiikin etähallinta” -painiketta. Mobiiliversio: Paina päävalikkoa (yläpalkin kolme viivaa) ja valitse musiikin etähallinta. Klikkaa sen jälkeen nuotin kuvaa haluamasi sijainnin kohdalla.

3. Voit tarkastella soitossa olevia listoja ja säätää äänenvoimakkuutta soittimesta, jonka löydät työpöytäversion oikeasta reunasta tai mobiiliversion alapalkista.

Musiikin etähallinnan väliotsikot

Kuten Feelmentin sovelluksessakin, myös musiikin etähallinnassa selkeyttä on tuomassa erilaiset väliotsikot. Työpöytäversiossa löydät ne sivuvalikosta ja mobiiliversiossa päävalikon takaa (yläpalkin kolme viivaa).

Koti: Tästä valikosta pääset näkemään viimeksi soitetut listat, ajankohtaiset soittolistat sekä Feelmentin tuoreimmat soittolistalisäykset.

Tutki: Tämä osio toimii samaan tapaan kuin Feelment®-sovelluksen hakukenttä. Voit siis etsiä uusia soittolistoja kirjoittamalla hakukenttään hakusanan tai painamalla sivustolla näkyviä suodattimia.

Oma Kirjasto: Omat soittolistasi sekä suosikiksi lisäämäsi listat löydät Omasta kirjastosta. Täältä löydät myös painikkeen Spotify-listojen tuontiin.

Jaa artikkeli

Search icon

Etsi apua hakusanalla

Eikö tämä artikkeli auttanut? Etsi lisää artikkeleita hakusanoilla.

Email icon

Ota yhteyttä tukipalveluun

Tukipalvelumme on avoinna kaikille ravintoloitsijoille vuoden jokaisena päivänä klo. 09-23.
Katso yhteystiedot