Taustamusiikin käyttö ilman verkkoyhteyttä

Feelment® lataa kappaleet offlineen aina ennen soittoa, jolloin ne ovat käytettävissäsi myös silloin kun nettiyhteys on huono tai poikki kokonaan. Jos ravintolassasi
on epävakaa verkko. voit ladata haluamasi soittolistat etukäteen offlineen.

Soittolistan lataaminen offlineen

Tapa 1

1. Avaa haluamasi soittolista painamalla soittolistakorttia muualta kuin play-napin kohdalta
  2. Paina "Lataa offlineen"

Tapa 2

1. Vie hiiri soittolistan päälle, jonka haluat ladata offlineen.
  2. Paina hiiren oikealla (hiiren kakkosella) ja valitse "Lataa Offlineen"

Latauksen edistyminen tai keskeyttäminen

Näet jäljellä olevien latausten määrän painamalla vasemmassa palkissa pomppivaa pilvi-ikonia. Jos lopettaa latauksen painamalla "Keskeytä" -nappia.

Latauksen nopeus

Soittolistojen latausaikaan vaikuttaa internet-yhteytesi nopeus ja ladattavien soittolistojen/kappaleiden määrä. Jos lataat kerralla suuren määrän listoja tai verkkoyhteytesi on hidas, suosittelemme jättämään koneen yöksi päälle.

Muistinkäyttö

Taustamusiikkikappaleet ovat tiedostokooltaan pieniä, joten ne eivät vie koneesta paljoa tilaa. Taustamusiikkikäyttöön suositeltu muistin määrä on 128Gb ja vähimmäisvaatimus 64GB. Jos laitteesi muisti alkaa täyttymään, eikä kappaleita
tai soittolistoja saa enää ladattua, voit tyhjentää muistia avaamalla Feelment-asetukset ja mene kohtaan "Muut", jonka jälkeen paina Levytila-kohdasta "Poista"