Logo

Lataa Feelment® -logo tarvitsemassasi tiedostomuodossa.

PNG - Mainokset digitaalisissa kanavissa.
SVG - Verkkosivut
PDF - Printtimateriaali.

Logon käyttö

Valkoinen - Käytetään tummilla taustoilla
Värillinen - Käytetään ainoastaan digitaalisissa kanavissa vaaleilla taustoilla. EI koskaan kuvien päälle.
Musta - Vaaleat taustat

Feelment + Slogan

Uusi slogan ja asiakaslupauksemme "All you need to entertain" tiivistää palvelun yhteen lauseeseen. Feelment® tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset asikkaidesi viihdyttämiseen.

Värillinen Feelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -värillinen
ValkoinenFeelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -valkoinen
Musta Feelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -musta

Ikoni

Käytä ikonia silloin, kun tilaa on vähän. Nimimuutoksen jälkeen suosittelemme ensisijaisesti käyttämään Feelment® By Maestro Pro -logoa.

Värillinen Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -värillinen
Valkoinen  Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -valkoinen
Musta  Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -musta

Värit

Feelmentin värimaailma nojaa vaaleiden sävyjen luomaan keveyteen.

BRAND = #484DFF

Accent = #B5FFD9

Accent = #26F0F1

Accent = #FAF33E

BG LIGHT = #F9FBFD

BG LIGHT 2= #EFF4FA

BG DARK = #121340

BG BLACK = #010218

Fontit

Lataa Visby RoundLataa Rubik

Otsikot, väliotsikot ja nostot = Rubik Medium

Leipäteksti = Visby Round Regular

Rubik Medium

Rubik Medium

Rubik Medium

Rubik Medium

Visby Round Regular

Logot
Kuvat & videot
Markkinointipaketit
Yhteistyökumppaneille