Logo

Lataa Feelment® -logo tarvitsemassasi tiedostomuodossa.

PNG - Mainokset digitaalisissa kanavissa.
SVG - Verkkosivut
PDF - Printtimateriaali.

Logon käyttö

Valkoinen - Käytetään tummilla taustoilla
Värillinen - Käytetään ainoastaan digitaalisissa kanavissa vaaleilla taustoilla. EI koskaan kuvien päälle.
Musta - Vaaleat taustat

Feelment By Maestro Pro

Käytä Feelment® By Maestro Pro -logoa käytetään nimen vaihdoksen jälkeen yhdistämään Maestro Pro -nimi uuteen Feelmentiin.

Feelment sininen logo
by maestro pro - värillinen
Feelment valkoinen logo tekstillä
by maestro pro - valkoinen
Feelment musta logo tekstillä
by maestro pro - musta

Feelment + Slogan

Uusi slogan ja asiakaslupauksemme "All you need to entertain" tiivistää palvelun yhteen lauseeseen. Feelment® tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset asikkaidesi viihdyttämiseen.

Värillinen Feelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -värillinen
ValkoinenFeelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -valkoinen
Musta Feelment logo asiakaslupauksella "kaikki mitä tarvitset asiakkaan viihdyttämiseen"
Logo + slogan -musta

Ikoni

Käytä ikonia silloin, kun tilaa on vähän. Nimimuutoksen jälkeen suosittelemme ensisijaisesti käyttämään Feelment® By Maestro Pro -logoa.

Värillinen Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -värillinen
Valkoinen  Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -valkoinen
Musta  Feelment-sovelluksen ikoni
ikoni -musta
Logot
Kuvat & videot
Markkinointipaketit
Yhteistyökumppaneille